Диана Русинова - експерт от Европейския център за транспортни политики,

...
 Диана Русинова - експерт от Европейския център за транспортни политики,
Коментари Харесай

Експерт коментира тежката катастрофа със 7 ранени в София СНИМКА

 Диана Русинова - специалист от Европейския център за транспортни политики, разяснява тежката злополука, при която бяха ранени седем души в София. Тя разяснява техническото положение на една от машините, взели участие в челния конфликт.

" Пореден пътен случай в София със 7 ранени, измежду които и деца.  Обърнете внимание на задната гума на Мерцедеса. Била е захваната с несъответствуващи болтове и това е довело до откачване на гумата, след което колата е навлязла в насрещното придвижване и е провокирала удъра.  Толкова за техническата редовност ", твърди Русинова, която разгласява мнението си в своя профил във Фейсбук.

Припомняме, че тежката злополука сред двете коли стана в столичния квартал „ Обеля ”.  Седем души бяха ранени след челния удар, а две дами са в тежко положение. Пострадалите са откарани в разнообразни лечебни заведения. Сред пасажерите е имало и деца - по първични данни те са в положително положение.

Според първичната информация най-вероятната причина за случая е неправилна маневра. Единият от водачите е млад - на 23 години, написа " Нова ". Пробата му за алкохол е негативна, следва да му се направи и тест за опиати.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР